Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Sponsors
Toxandria verliest eerste competitiewedstrijd
Overzicht
Toxandria is tegen SES uit Langenboom slecht aan de competitie begonnen door met 0-1 te verliezen. In het begin zag het er niet naar uit dat Toxandria aan het kortste eind zou trekken, maar toen Bastiaan in de 30e minuut een directe rode kaart kreeg wegens natrappen zag het er voor de oranjemannen niet goed uit. Tot aan de 30e minuut ging de strijd gelijk op, met kansen voor beide doelen maar gescoord werd er niet. Na de 30e minuut, toen Tox met 10 man verder moest, was het SES dat aandrong en kansen afdwong, maar door toedoen van de beste man op het veld, doelman Dave, bleef het tot de rust doelpuntloos.
Na de rust loerde Tox op de counter en kreeg het via de snelle Twan en Martijn goede kansen om de score te openen. In de 60e minuut was het echter SES dat de score opende, door van dichtbij doelman Dave kansloos te laten: 0-1. Toxandria bleef met zijn tienen goed spelen en creƫerde goede mogelijkheden om de stand in evenwicht te brengen, maar zelfs een 100% kans was voor Tox niet weggelegd toen Martijn op links goed doorging en de bal op een presenteerblaadje aan Twan gaf. Helaas ging de bal via een verdediger van SES niet het doel in. In de laatste 10 minuten probeerden de oranjemannen het nog met een wanhoopsoffensief en hoewel de verdediging van de gasten wankelde, kwam er in de stand geen verandering meer waardoor Tox met lege handen achter bleef.
Volgende week nieuwe kansen als we op bezoek gaan bij Gassel.