Sponsors
Toxandria verliest ook in de Reek
Overzicht
Toxandria heeft voor de 7e maal op rij verloren, ditmaal van Achilles uit de Reek.
Al na 5 minuten stond Toxandria op achterstand, toen een voorzet vanaf links ongehinderd binnen geschoten kon worden± 1-0. Toxandria ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook mogelijkheden, maar het vizier stond nog niet op scherp en zoals zo vaak de laatste weken, viel het doelpunt aan de andere kant toen een speler van Achilles in de 40e minuut vanaf de zestien vrij kon aanleggen en Dave kansloos liet.
Na de rust ging de wedstrijd gelijk op en probeerden de oranjemannen de aansluitingstreffer te forceren, wat betekende dat er enkele spelers tegen een gele kaart aanliepen en dit het spel niet ten goede kwam. Toxandria kreeg de kansen voor de aansluitingstreffer, maar moest opletten voor de tegenaanvallen en werd het gevaarlijk dan stond Dave zijn mannetje. Gescoord werd er niet meer, zodat Toxandria wederom met lege handen stond. Door het resultaat van HBV is klassebehoud echter veilig gesteld.
Volgende week komt koploper Hapse Boys op bezoek. Kijken of er een stunt in zit, aanvang 14.30 uur.