Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Sponsors
Tweemaal verlies voor Toxandria
Overzicht
Na het verlies van Toxandria op donderdag tegen Siol, was Toxandria er op gebrand een goed resultaat tegen kampioenskandidaat SES uit Langenboom te behalen. Waar het donderdag aan ontbrak, het benutten van een handvol 100% kansen, kregen de oranjemannen tegen de gasten uit Langenboom nauwelijks kansen, terwijl SES de score hoger had kunnen laten uitvallen. Waar donderdag Twan scoorde na aangeven van Melvin, die een te korte terugspeelbal onderschepte ,was het zondag Jeroen Rongen die scoorde nadat de doelman van SES een vrije trap van Bastiaan niet onder controle kreeg en Jeroen van dichtbij de 1-3 scoorde.
Vooral de eerste helft was SES de veel betere ploeg en kwam in de 20e minuut op voorsprong, toen een corner met het hoofd verlengd werd en de bal in het doel verdween: 0-1. Na 30 minuten werd de score verdubbeld, toen van dichtbij werd gescoord. De schade voor de oranjemannen had met de rust hoger kunnen uitvallen, als er geen engeltje bij Dave op de schouder had gezeten, want tot 3 maal toe werd het houtwerk geteisterd.
Na de rust kwamen de gasten direct op een 0-3 voorsprong, nadat een aanval over links behendig werd afgerond. Hierna was de wedstrijd meer in evenwicht en kon Toxandria in de 85e minuut alsnog scoren via Jeroen.
Nul punten uit de laatste 3 wedstrijden, waardoor de oranjemannen weggezakt zijn naar de 10e plaats, maar hier kan verandering in komen als men op paaszaterdag op bezoek gaat bij Gassel en op paasmaandag bij Achates. Twee concurrenten voor een hogere klassering.