Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Gelijkspel Toxandria
Toxandria en Gassel hebben na een wedstrijd met twee gezichten de punten gebroederlijk gedeeld. Waren de gasten de eerste helft de betere ploeg, na de rust was Toxandria beter dan de gasten en had zelfs in de laatste minuut nog de 3 punten in Rijkevoort kunnen houden.
De eerste helft joeg Gassel de thuisploeg op en werd enkele malen gevaarlijk voor het doel van Toxandria, dat af en toe met kunst en vliegwerk een doelpunt kon voorkomen. Toxandria moest het in deze fase hebben van  de counter en was dichtbij de openingstreffer, toen Twan op links goed doorging en Ferre zijn voorzet ternauwernood langs de verkeerde kant van de paal zag gaan. Toch kwamen de gasten in de 30e minuut verdiend op voorsprong. Omdat
Ramon van de Venne geen strobreed in de weg werd gelegd, kon hij de 0-1 op het scorebord zette. Toxandria had het nu moeilijk en was blij dat de rust aanbrak met een minimale achterstand.
Na de rust een feller Toxandria en binnen een paar minuten zette Joost Toxandria naast Gassel, door een goede aanval over rechts koelbloedig af te ronden. Toxandria was nu het meest in balbezit en Gassel bediende zich steeds meer van de lange bal om onder de druk uit te komen en voorin gevaar te stichten,  maar veel kansen  leverde dit voor de gasten niet op. De oranjemannen geloofden in de overwinning en hadden pech dat een bal van Ferre op de buitenkant van de paal belandde.  In de laatste minuut had Frank pech dat zijn poging uit een leeg doel werd gehaald en de rebound van Joost van de lijn werd gehaald.
Al met al een verdiend gelijkspel voor beide ploegen. Volgende week op bezoek bij kampioenskandidaat SES uit Langenboom.