Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Verlies Toxandria
Toxandria heeft op bezoek bij Hapse Boys niet voor een verrassing kunnen zorgen. Na 90 minuten was de koploper de oranjemannen de baas 2-0.
De eerste helft was de thuisploeg dreigender dan de bezoekers, maar de defensie van de oranjemannen stond als een huis en toen iedereen zich al met een 0-0 ruststand tevreden stelde, sloegen de gastheren toe toen een afgeslagen bal vanaf de 16 snoeihard werd binnen geschoten: 1-0, tevens ruststand.
De 2e helft was Hapse Boys meer op de helft van Toxandria te vinden en kreeg het enkele mogelijkheden de stand te verdubbelen, maar de defensie en Dave gaven geen krimp. Ook Toxandria kreeg kansen in de counter, maar de scherpte ontbrak en toen de gastheren er in de 70e minuut 2-0 van maakten met een rake kopbal uit een corner, was de strijd gestreden. De laatste 20 minuten probeerde Hapse Boys de score nog uit te breiden, maar de gasten hielden verder stand. Zo bleven de 3 punten in Haps en is Toxandria afgezakt naar het rechterrijtje.
Toxandria kan hier zondag weer verandering in brengen, als het thuis weet te winnen van Achates uit Ottersum.