Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Toxandria wint Uden
Toxandria heeft op bezoek bij FC Uden een verdiende, doch moeizame overwinning behaald. In een wedstrijd met weinig kansen, was Toxandria gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende ploeg, zonder dat het veel kansen creëerde.  Omdat de thuisploeg er ook geen creëerde, speelde de wedstrijd zich veelal af op het middenveld. Tot aan de rust was het een gezapige wedstrijd, zodat het na 45 minuten nog steeds 0-0 stond.
Na de rust een beter voetballend Toxandria, dat het wel probeerde maar de overtuiging ontbrak, totdat na 65 minuten voetballen een speler van de thuisploeg een rode kaart kreeg na mondeling commentaar. Hierna werd de druk op het Uden doel groter. Na 75 minuten was Twan de achterhoede te snel af en zijn perfecte voorzet werd doeltreffend afgerond door Ferre: 0-1. FC Uden ging nu risico's nemen,  waardoor er nog meer ruimte ontstond. Twan had de 0-2 op zijn schoen toen hij alleen op de doelman afging, maar helaas voor Toxandria redde de doelman van de thuisploeg, zodat er in de stand geen verandering meer kwam en Toxandria met de 3 punten naar huis ging.
Volgende week een vrije zondag; over 2 weken komt Achilles uit Reek op bezoek.