Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria wint van Festilent
Toxandria heeft tegen de bezoekers uit Zeeland een zwaar bevochte zege behaald, zeker aangezien de oranjemannen ruim 60 minuten met een man minder speelden nadat Bastiaan in de 30e minuut bij een 1-1 stand uit het veld gestuurd werd met 2 gele kaarten.
Toxandria begon goed en scherp aan de wedstrijd en na 8 minuten kwamen de oranjemannen op voorsprong, toen de verdediging van Festilent werd afgetroefd en Twan een perfecte voorzet gaf op Jeroen van Raaij die bij de tweede paal de 1-0 binnen kopte. Nog geen 4 minuten later was het reeds 1-1, toen een lange bal vanuit het middenveld ongehinderd binnen gekopt werd. De strijd ging nu gelijk op, tot de beschreven 30e minuut. Enkele minuten later kopte Festilent de voorsprong binnen: 1-2. Toxandria had het moeilijk en het was mede aan Dave te danken, dat Toxandria met een 1-2 de rust bereikte.
Na de rust eenzelfde beeld. Festilent in balbezit, Toxandria loerde op de counter en na 75 minuten ging Twan achter een diepe bal van Rens aan, klopte iedereen op snelheid en tekende zo voor de onverwachte gelijkmaker. Festilent was nu aangeslagen en nog geen 5 minuten later kregen de oranjemannen een elfmeter, nadat Tom op onreglementaire wijze in de 16 werd gestopt, nadat hij op fantastische wijze enkele spelers van Festilent  uitspeelde. Rens liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en schoot Toxandria beheerst op voorsprong: 3-2. De laatste 10 minuten probeerden de gasten nog de gelijkmaker te forceren, maar de verdediging met Dave voorop gaf geen krimp meer, zodat de 3 punten in Rijkevoort bleven.