Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Sponsors
Matig Toxandria verliest van Milsbeek
Overzicht
Toxandria 1 moest in een matige wedstrijd het onderspit delven tegen Milsbeek. Van beide zijden was het spel niet bijzonder hoogstaand. Uiteindelijk ging de ploeg die het meeste aanspraak mocht maken op de drie punten, er met de overwinning vandoor.
De start van het duel was veelbelovend. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de gasten uit Limburg op  voorsprong, toen een corner van Milsbeek slecht werd verwerkt door de verdediging van Toxandria en eenvoudig kon worden gescoord. Vanaf de aftrap was het echter Jeroen die direct de gelijkmaker op het scorebord liet noteren, zodat de stand na vijf minuten spelen weer in evenwicht was: 1-1.
De toeschouwers van beide teams gingen er na deze spectaculaire openingsfase eens goed voor zitten onder de stralende herfstzon, maar kwamen bedrogen uit. De zomerse temperaturen en de straffe wind kwamen het spel van beide teams niet ten goede, waardoor er in het vervolg van de eerste helft maar weinig uitgespeelde kansen vielen te noteren. Het lichte veldoverwicht van Milsbeek werd niet in doelpunten uitgedrukt, zodat met een 1-1 ruststand de kleedlokalen werden opgezocht.
Ook na rust was Milsbeek de bovenliggende partij. Bij een aanval over links na een klein uur spelen, kwamen de gasten opnieuw op voorsprong. Toxandria probeerde de bakens te verzetten, maar de overtuiging ontbrak in het spel van de oranjemannen. In de 65ste minuut was het Twan die een uitgelezen mogelijkheid om de stand weer gelijk te trekken oog-in-oog met de Milsbeekse doelman onbenut liet. Daarna was het doelman Dave die met enkele prima reddingen Toxandria in de wedstrijd hield. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd was het opnieuw Daniel Janssen, die zich met zijn derde doelpunt van de wedstrijd tot man-of-the-match liet kronen: 1-3.
Volgende week uit naar Juliana Mill. Dan zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt om de punten mee naar huis te nemen.