Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Onnodig verlies Toxandria
Toxandria heeft op bezoek bij Estria een onnodige en onverdiende nederlaag geleden. In een gelijkopgaande wedstrijd waarin weinig kansen voor beide ploegen te zien waren, kwam Toxandria in de 2e minuut al op achterstand toen er niet ingegrepen werd toen een bal voor het doel rolde en bij de tweede paal gemakkelijk kon worden binnengetikt: 1-0. Een domper voor de oranjemannen, die nu op zoek gingen naar de gelijkmaker. Die kwam er bijna in de 25e minuut, toen een prachtig een-tweetje tussen Jeroen en Bastiaan door de laatste op de paal werd geschoten.  Vijf minuten later weer een goede aanval over links, die bijna door Jeroen doeltreffend werd afgerond maar de doelman van de thuisclub lag in de goede hoek. Voor de rust ging het spel verder gelijk op en neer, zonder dat er gescoord werd.
Na de rust een nog feller Toxandria, dat nadrukkelijk op jacht ging naar een beter resultaat, maar moest opletten voor de counters van de thuisploeg. In de 80e minuut was zo'n moment, toen een klutsbal via een Estria-been in het Tox doel verdween: 2-0. De strijd was gestreden en toen de goed leidende scheids na 90 minuten voor het einde floot, stonden de oranjemannen met lege handen, waar een punt terecht was geweest.
Volgende week komt Milsbeek op bezoek. Een mooie gelegenheid om het puntenaantal te verdubbelen.