Zaterdag 8 december Champions Day

01-12-2018

Zaterdag 8 december belooft een superspannende wedstrijddag op sportpark Kampzicht te gaan worden. Na Toxandria JO19-1 kunnen ook Toxandria JO15-1 en Toxandria JO11-1 het kampioenschap binnenhalen!

Toxandria JO11-1G zal zaterdag vanaf de eerste minuut vol op de aanval gaan spelen tegen de nummer laatst van de competitie ST SSS '18/Holthees-Smakt. De stand laat namelijk zien dat er 2 ploegen de koppositie delen: Toxandria en ST Elsendorp/Fiducia, maar dat het doelsaldo van de combinatieploeg uit Elsendorp en de Rips 7 doelpunten beter is. Werk aan de winkel dus voor de oranjehemden zaterdag om dat gat te dichten. Come on Toxandria! Kick-off @Kampzicht 10.30 uur.

Voor Toxandria JO15-1G staat de topper tegen ST SVS/Excellent/Westerbeekse Boys JO15-1 op het programma. Oftwel: de nummer 1 tegen de nummer 2. Toxandria wist nog al haar wedstrijden te winnen. De combinatieploeg uit Oploo speelde vorige week verrassend gelijk en leed daarmee haar eerste puntverlies. Desondanks is de Ploose ploeg een zeer geduchte tegenstander gezien het indrukwekkende doelsaldo van 79-3 in 9 wedstrijden. Een prachtig affiche dus op de slotdag van de najaarscompetitie. Toxandria heeft aan een gelijkspel voldoende om de titel binnen te halen, maar de nummer 2 van de stand mag absoluut niet onderschat worden. Spanning verzekerd dus. Aftrap 13.00 uur op Kampzicht.

Succes Toxandrianen! Zet 'm op zaterdag. Met hopelijk heel veel Toxandria-supporters langs de lijn. Laat je horen!  

 

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties