P.O.E.P. wint PubQuiz

26-11-2018
Zaterdagavond 24 november was kantine Kampzicht opnieuw tot de nok gevuld voor de Toxandria PubQuiz. Net als vorig jaar. Toen moesten er zelfs enkele teams teleurgesteld worden, omdat de maximale kantinevulling bereikt was.
Al ver voor acht uur stroomden de eerste kwislustigen toe op het sportpark, zodat een goede en strategische plaats in Kampzicht kon worden verworven. Om half negen kon het gelouterde presentatietrio van Pepe's PubQuiz de eerste ronde afvuren op de 21 deelnemende teams. Uiteraard werd er fanatiek maar uiterst sportief gestreden om de ereplaatsen. Na een tussenstand halverwege de PubQuiz, werd er na de pauze zoniet met nog meer passie om de ereplaatsen gevochten, onder het genot van een vers getapt pilske en een lekkere bitterbal. Uiteindelijk was het team P.O.E.P. wat de meeste punten wist te vergaren. Zij gingen er met de eerste prijs, maar -belangrijker nog- ook met de hoogst haalbare eer er vandoor. Na de prijsuitreiking werd uiteraard nog uitgebreid nageborreld in de kantine. Opnieuw een topavond voor Toxandria, met dank aan de Veteranen voor de organisatie. Hulde!   
Volgend jaar opnieuw een PubQuiz bij Toxandria, dan op 21 december. De contracten zijn al getekend. Dus reserveer 'm vast in je agenda en graag tot dan.
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties