ST Toxandria/VIOS '38 JO15-1G op kampioenskoers

25-11-2019
A.s. zaterdag 30 november wordt een spannende dag voor het enige échte combinatieteam van Toxandria en VIOS '38. Na een tot nu toe vlekkeloze najaarscompetitie, staat ST Toxandria/VIOS '38 JO15-1G nog zonder puntverlies alleen aan kop. Vorige week werd de topper tegen concurrent Montagnards JO15-1G knap met 2-1 in winst omgezet. Daardoor is het gat met de gedeelde nummers 2 nu 3 punten in Rijkevoorts/Beugens voordeel.

Uitgerekend deze nummers 2 spelen a.s. zaterdag tegen elkaar in Bergen. Dat betekent dat bij een gelijkspel in deze wedstrijd van de nummers 2 onze mannen en dame aan winst genoeg hebben om de najaarstitel binnen te halen. Mocht een van beide nummers 2 winnen, dan moet het kampioenschap nog een week je worden uitgesteld. Maar dan moet er natuurlijk zaterdag wel eerst zelf gewonnen worden van tegenstander Vitesse '08 JO15-3, de nummer 9 van de ranglijst.

Een prachtig resultaat van de eerste samenwerking van de jeugdafdelingen van Toxandria en VIOS '38. De JO15-1G fungeert dit seizoen als pilot voor deze samenwerking. Na een voorzichtige start hebben de spelers (de helft van Toxandria, de helft van VIOS '38) en leiding van dit team elkaar helemaal gevonden met de kampioenswedstrijd als klinkend resultaat van een half jaar samenwerking.

Succes zaterdag mannen en dame!! Aftrap op Kampzicht om 13.00 uur. Zorg dat je erbij bent.  
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties