Imme Willems Jeugdspeler van het Jaar

02-09-2019

Voor een groot aantal toeschouwers, jeugdspelers, ouders, opa's en oma's mocht jeugdkeepster Imme Willems tijdens de presentatiedag afgelopen zondag de felbegeerde titel van Jeugdspeler van het Jaar 2018-2019 in ontvangst nemen. Imme was als keepster van Toxandria JO11-1G een van de steunpilaren van haar team, wat in het najaar kampioen werd en dat huzarenstukje in het voorjaar in een hogere klasse bijna herhaalde.  

Uit het juryrapport:

De Jeugdspeler van het seizoen 2018-2019 is al enkele jaren een vaste en betrouwbare kracht binnen de jeugdafdeling van Toxandria. De inzet van de Jeugdspeler van het Jaar is een toonbeeld van inzet, passie en gedrevenheid, zowel tijdens de wedstrijd als bij de trainingen. Een voorbeeld voor teamgenoten.

De Jeugdspeler van het Jaar beleefde een bijzonder succesvol seizoen. Een kampioenschap was de beloning van een mooie najaarscompetitie. De Jeugdspeler van het Jaar droeg daar zijn steentje aan bij. Of beter gezegd: haar steentje. Onze Jeugdspeler van het Jaar was het spreekwoordelijke slot op de deur van haar succesteam. Als rots in de branding onder de lat, lukte het onze Jeugdspeler van het Jaar bijna om ook in het voorjaar kampioen te worden. Een Oranje Leeuwin, tussen alle leeuwen.   

Daarom heeft het de Technische Commissie van de jeugdafdeling van Toxandria behaagd om te benoemen tot Jeugdspeler van het Jaar 2018-2019:

Imme Willems


1 september 2019
Technische Commissie Jeugdafdeling Toxandria

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties