Jaarvergadering 2.0 gezellig goed

06-11-2018
Vrijdag 2 november om kwart over 8 des avonds, na het Brabants kwartiertje, opende voorzitter Cees de Wit jaarvergadering 2018 in een goed gevulde kantine Kampzicht. Een jaarvergadering 2.0, zoals de preses het omschreef, omdat het voor de eerste keer sinds mensenheugenis was, dat de jaarvergadering niet op de dinsdag maar daags voor het weekend werd gehouden. Een goede greep bleek.

Na het doornemen van het afgelopen seizoen, zowel organisatorisch als sportief, gunde penningmeester Frans de aanwezige leden een kijkje in de boeken van Toxandria. De financiën van de club bleken ook dit jaar weer prima op orde te zijn. Zo goed, dat -ook voor het eerst sinds mensenheugenis- er geen vragen waren voor de rondvraag. Misschien wel, omdat de Toxandrianen zich opmaakten voor een gezellige naborrel in hun geliefde kantine. Na een afsluitende visuele presentatie van het afgelopen seizoen, waarin elke maand wel wat te beleven viel op Kampzicht, volgde die naborrel mét live entertainment. Helemaal uit Hilvarenbeek was volkszanger en vertolker van het Nederlandsche levenslied Erik de Greef ingevlogen, om onder andere zijn laatste hit "Waar ben ik in verzeild geraakt" ten gehore te brengen. Het werd een bar gezellige après-vergadering en het bleef -inclusief bitterballen- nog lang onrustig in Kampzicht.

Volgend jaar weer op vrijdag vergaderen, was de unanieme conclusie!
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties