Feestelijke support Oranje Legioen

28-10-2018

Het "Oranje Legioen" van Toxandria wil zijn naam eer aandoen. Daarom zorgen ze voor wat kleine festiviteiten als een van onze Toxandria teams iets positiefs bereikt, voor zowel jong als oud. Denk hierbij aan een mooie set fakkels/landrookrooksignalen, als bijvoorbeeld onze JO11 kampioen zouden worden. Maar hetzelfde geldt voor ons 4de elftal. Die vinden dat vast ook prachtig...

Als je hier gebruik van wil maken met je team dan kan je leider/trainer even contact opnemen met Melvin van Lankveld (M: 06- 53 59 02 98) om dit te regelen. Natuurlijk kun je me ook gewoon aanspreken in de kantine. Als Oranje Legioen proberen we zelf de wedstrijden in de gaten te houden die aanleiding geven voor feest, maar schroom vooral niet om ons te benaderen.


Namens het Oranje Legioen,
Melvin van Lankveld

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties