Webshop van Neerven online!!

20-07-2018

Beste leden,

Vol trots kunnen we jullie mededelen dat vanaf heden via de website van Toxandria trainingskleding besteld kan worden. De kledinglijn is van het merk Hummel en is samengesteld in samenwerking met SPORT 2000 Van Neerven Boxmeer. De kleding kan tegen meerprijs voorzien worden van het Toxandria logo, initialen of naam. Leden krijgen korting. Deze korting is in de prijs in de webshop verwerkt.

Hoe werkt het? Ga naar de link van de webshop op de homepage van de Toxandria website. Nadat je de bestelling hebt afgerond ga je naar de kassa waar je jouw persoonlijke gegevens invult. Daarna rond je de bestelling af en betaal je met ideal. Zodra de bestelling bij SPORT 2000 van Neerven in Boxmeer binnen is gekomen ontvang je een bericht. Je kunt de bestelling vervolgens ophalen in de winkel van SPORT 2000 van Neerven aan D’n Entrepot 5 te Boxmeer.

Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties