Activiteitenkalender voorjaar 2018

24-02-2018
Ook de komende maanden is er naast het voetbal nog heel veel meer te doen bij Toxandria. In de bijlage vind je de activiteitenkalender tot aan de zomerstop.

Zaterdagavond 17 maart verwelkomen we alle vrijwilligers en hun partners van Toxandria en Luctor in kantine Kampzicht voor de jaarlijkse feestavond. Een gezellige avond met een hapje en een drankje voor al die medewerkers die er voor zorgen dat onze clubs en onze leden wekelijks weer hun wedstrijden kunnen spelen.

Van 9 tot en met 13 mei zal Rijkevoort weer in het teken staan van de Lentekermis van ToxaLuct. Een groot feest voor de Toxandrianen en voor de rest van Rijkevoort en omgeving. Een uitgekiend programma gaat er weer voor zorgen dat jong en oud aan zijn trekken komt in de feesttent bij de Poel tijdens de dagen rondom Hemelvaart.

Op Pinksterzondag 20 mei zullen we na de laatste thuiswedstrijd van Toxandria 1 het seizoen 2017-2018 feestelijk af gaan sluiten. Voor de organisatie gaat ditmaal Toxandria 2 zorgen, dus dat gaat helemaal goed komen.

Zonder het Nederlands elftal maar mét het Toxandria WK 2018-Spel gaan we weer een spannend wereldkampioenschap voetbal tegemoet van 14 juni tot en met 15 juli. Welke wereldsterren gaan schitteren in Rusland? Wordt het Messi, wordt het Ronaldo of toch Neymar? Of gaan onze zuider- of oosterburen ons verrassen? Voorspel de uitslagen en win grote prijzen met het 11e Toxandria WK-Spel.

Het seizoen voor de jongste jeugd wordt traditiegetrouw afgesloten met het jeugdkamp, van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni. Ook dit jaar gaan we samen met de jeugd van Luctor weer naar kampeerboerderij De Kastanjes in Elsendorp. Succes verzekerd!

Blijf voor het laatste nieuws over alle activiteiten de website volgen! 

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties