E-mailadres doorgeven i.v.m. vernieuwing voetbal.nl app

18-08-2017
De vernieuwde voetbal.nl app 
In week 34 (tussen 22 en 25 augustus) gaat de nieuwe voetbal.nl app van de KNVB online! De app is vernieuwd en geeft meer betrokkenheid bij Toxandria. Deze nieuwe app kan onder andere gebruikt voor informatie over aanwezigheid bij wedstrijden, trainingen, kleedkamer indeling en rijschema. Maar de app kan ook worden gebruikt om leden te informeren over activiteiten op de vereniging en eventuele vrijwilligerstaken. Uiteraard blijven de uitslagen, standen en programma's ook nog te zien!

De app begint bij het inloggen 
Alle leden en toeschouwers van onze voetbalvereniging kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Het e-mailadres wat de leden hiervoor gebruiken moet overeenkomen met e-mailadres zoals bij de vereniging geregistreerd staat (in sportlink). Sta je niet geregistreerd dan krijg je alleen de informatie zoals eerst het geval was (uitslagen en standen, programma) maar heb je geen directe link met de club!

Wat te doen??
Staat je mailadres geregistreerd en dus in het jaarboek en je gaat deze gebruiken om in te loggen bij voetbal.nl dan hoef je niets te doen.
Maar staat je mailadres nog niet geregistreerd bij Toxandria, geef dan nu je e-mailadres door aan markjacobs@toxandria.com. Dan wordt er voor gezorgd dat je mailadres in sportlink komt en kun je je aanmelden bij de vernieuwde voetbal.nl app om dan direct gelinkt te zijn aan Toxandria en gebruik te maken van de nieuwe functies van de app.
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties