Toxandria

Algemene informatie
Eerstvolgende wedstrijd
Achilles Reek - Toxandria
Do | 26-08-2021 om 20:00u
Laatst gespeelde wedstrijd
Toxandria - EWC'46
Zo | 22-11-2020 Uitslag: 0 - 0
Sponsors
Toxandria en de Zwaluw delen de punten
Overzicht
Toxandria is er niet in geslaagd om tegen de Zwaluw uit Oeffelt de volle winst te pakken. Na 90 minuten stond er een 1-1 gelijkspel op het scorebord. De eerste 15 minuten gingen gelijk tegen elkaar op, maar de gasten waren enkele keren gevaarlijk. In in de 7e minuut was het Siebelink Verhoeven die de gasten op een 0-1 voorsprong zette, door vanaf de 16 snoeihard uit te halen en de bal in de verre hoek te knallen. Toxandria was even van de wijs en de Zwaluw kreeg de kans om de score te verdubbelen, maar gelukkig voor het oranjelegioen bleef het bij een 0-1 achterstand. Na 15 minuten trok Toxandria steeds meer het spel naar zich toe en het wachten was op de verdiende gelijkmaker maar ondanks enkele goede mogelijkheden bleef het tot de rust 0-1.
Na de rust was er nog maar 1 ploeg die voetbalde en de gasten beperkten zich met lange ballen om onder de druk uit te komen. Maar in de 70e minuut was het Twan die een steekpass van Patrick op waarde schatte, op snelheid de achterhoede van de Zwaluw klopte en vrij voor de keeper beheerst de verdiende gelijkmaker scoorde┬▒ 1-1. Toxandria kreeg hierna nog 2 beste mogelijkheden, maar vrij voor de keeper konden Twan en Melvin het net niet laten bollen. Jammer en gezien de tweede helft was een overwinning ook verdiend geweest.
Volgende week gaan de oranjemannen op bezoek bij SVEB uit Broekhuizen, zonder publiek vanwege de nieuwe coronamaatregelen.