Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Wederom verlies Toxandria 1
Onder moeilijke omstandigheden is Toxandria in Well tegen EWC’46 tegen een 4-2 nederlaag opgelopen. Tot de 20e minuut ging de strijd gelijk op en kreeg Toxandria enkele mogelijkheden op resultaat. Toen hierna de regen met bakken uit de hemel kwam, sloeg de thuisploeg genadeloos toe en in een tijdsbestek van 12 minuten wisten de gastheren 4 keer toe te slaan en Toxandria voor een onmogelijke opdracht te zetten. Vanaf de 34e minuut hield het op met regenen en kwam Toxandria weer wat beter in het spel. Gescoord werd er niet meer, zodat met men naar de thee ging met een 4-0 ruststand.
Na de rust een beter spelend Toxandria en een gelijkopgaande strijd met kansen aan beide zijden, maar vooral Dirk redde een paar keer voortreffelijk. In de 84e minuut deed Toxandria iets terug door van kort bij na een scrimmage te scoren via Melvin. Enkele minuten later kon het oranje legioen wederom juichen toen Patrick het 2e doelpunt voor Toxandria scoorde. Verder liet de thuisploeg het niet meer komen zodat de oranjemannen met een 4-2 nederlaag huiswaarts keerden.
Volgende week heeft Toxandria de kans om de eerste punten te halen als Milsbeek op bezoek komt.