Toxandria 1

Algemene informatie
Eerstvolgende wedstrijd
Geen wedstijd gevonden.
Laatst gespeelde wedstrijd
SCMH 1 - Toxandria 1
Zo | 24-05-2020 Uitslag: 0 - 0
Sponsors
Gelijkspel Toxandria
Overzicht
Nadat Toxandria vorige week in de laatste minuut tegen een onverdiende nederlaag aanliep tegen Juliana, waren de oranjemannen erop gebrand om met een goed resultaat uit St. Anthonis huiswaarts te keren.
Toxandria en DSV schotelden het publiek een snelle leuke wedstrijd voor, zonder dat er echte goede kansen gecreƫerd werden. DSV was de eerste helft het meest in balbezit en probeerde via hun snelle spits voor gevaar te zorgen, maar de achterhoede van Toxandria stond deze middag als een huis, zodat Dave amper hoefde in te grijpen. Toxandria probeerde met combinatievoetbal de snelheid van Twan en Martijn te benutten, maar gescoord werd er niet, zodat de rust inging zonder doelpunten.
De tweede helft was geheel in evenwicht en beide ploegen kregen enkele mogelijkheden, maar beide doelmannen werden nauwelijks op de proef gesteld, zodat de wedstrijd eindigde zoals hij begonnen was. Toxandria nam zodoende een verdiend punt mee naar huis. Het spel wordt iedere week beter, zodat de oranjemannen volgende week met vertrouwen SCMH kunnen ontvangen. Aanvang 14.00 uur i.v.m de vroeg invallende duisternis.