Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Weer geen winst Toxandria
Toxandria heeft tegen de Zwaluw uit Oeffelt een verdienstelijk gelijk spel behaald: 1-1. Gezien de tweede helft had er wat meer in gezeten, maar Toxandria mocht wel de handen dichtknijpen dat de gasten in de 60e minuut de score niet verdubbelden, toen een vrije trap door doelman Dave prima gekeerd werd en de rebound nogmaals een prooi voor Dave was zodat de oranjemannen in de wedstrijd bleven.
Reeds na 5 minuten stond Toxandria op achterstand, toen een schot vanaf de 16 door twee spelers zodanig beroerd werd dat hij onhoudbaar was voor Dave: 0-1. Toxandria was even van slag, maar probeerde de schade zo snel mogelijk te herstellen. Verder dan een kopbal van Martijn, die net langs ging, kwamen de oranjemannen voor de rust niet zodat men bij rust tegen een 0-1 achterstand aankeek.
Na de rust was Toxandria heer en meester, al moest het opletten voor de counter van de gasten en had men het geluk in de beschreven 60e minuut. Toxandria kreeg kansen, maar het duurde tot de 88e minuut voordat de dikverdiende gelijkmaker gescoord werd toen Twan van dichtbij de 1-1 scoorde. Nog geen minuut later had Toxandria de winst kunnen pakken, maar twee voorwaartsen liepen elkaar in de weg toen Twan na een goede actie de bal voorgaf en de bal voor het intikken was.
Helaas ging zodoende de eerste winst van het seizoen aan Toxandria voorbij en zal men minimaal 1 week moeten wachten als we op bezoek gaan bij Vios'38 in Beugen.