Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Festilent wint van Toxandria
Toxandria heeft op bezoek bij Festilent een verdiende 5-2 nederlaag geleden. Vooral de eerste helft was de gastheer met de wind in de rug de baas op het veld, maar ondanks enkele dotten van kansen wisten ze voor de rust niet te scoren. Toxandria daarentegen probeerde met counters voor gevaar te zorgen en kwam in de 30e minuut verrassend op voorsprong, toen Roel een goede aanval prachtig afrondde met een boogbal over de doelman van de thuisploeg 0-1, tevens ruststand.
Na de rust kwam Festilent direct op gelijke hoogte, toen Rens in de fout ging en een voorzet vanaf rechts bij de tweede paal vrij binnen getikt kon worden: 1-1. Binnen het kwartier stond de thuisploeg op een riante voorsprong van 3-1, mede door slecht verdedigen en hing een afstraffing in de lucht. Vanaf nu kromde Toxandria zijn rug en probeerde de aansluitingstreffer te forceren Toen Twan 20 minuten voor tijd vanaf de rand van de 16 Toxandria's tweede treffer scoorde, gloorde er weer hoop in de Toxandria-harten, maar ondanks de goede wil scoorde Festilent nog tweemaal waardoor de zege, 5-2, verdiend naar de thuisploeg ging.
Volgende week weer een lastige tegenstander als Gassel op bezoek komt ,maar met een  goede instelling toch wel kans om de 3 punten in Rijkevoort te houden.