Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Toxandria 1 hard onderuit
Toxandria heeft tegen Juliana uit Mill een flinke nederlaag geleden: 1-4.
De oranjemannen begonnen voortvarend, want na 3 minuten zette Jeroen Toxandria op voorsprong, toen hij een perfecte aanval beheerst afrondde. De supporters van de thuisploeg gingen er eens goed voor staan en hoopten op nog meer doelpunten van de thuisploeg, maar vanaf dat moment was Juliana de bovenliggende ploeg. Na 20 minuten kwamen de gasten langszij, toen Justin Jacops vanaf rechts enkele verdedigers uitspeelde en beheerst afrondde. Vlak voor rust kwamen de gasten op voorsprong door wederom Justin Jacops, die geklungel in de achterhoede beheerst afrondde: 1-2.
Direct na rust werd het zelfs 1-3, toen de voorhoede van Juliana attent was bij wederom een fout in de achterhoede. De wedstrijd ging nu meer gelijk op en Toxandria werd enkele malen gevaarlijk, maar men wist niet meer te scoren. Dit in tegenstelling tot Juliana, die in de 75e minuut de eindstand bepaalde op 1-4.
Een teleurstellend resultaat voor de oranjemannen die na de carnaval kunnen laten zien wat ze wel kunnen, als nummer laatst FC Uden op bezoek komt.