Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria wint in Beers
Toxandria heeft tegen HBV gezien de eerste helft een verdiende 0-1 overwinning behaald. De oranjemannen hadden bij rust de wedstrijd al beslist kunnen hebben, maar alleen Ferre wist in de 24e minuut, na een prachtige pass van Melvin, het net te vinden. Kansen voor Twan, een schot van Joost en een kopbal van Bastiaan werden net niet tot doelpunt omgezet, waardoor het met de rust een 0-1 voorsprong voor de gasten was.
Na de rust werd de wedstrijd rommeliger en probeerde de thuisclub met lange halen voor gevaar te zorgen, maar meer dan een schot van dichtbij wat hoog over ging kwamen de gastheren niet. In de laatste minuut kreeg de doelman van de HBV een terechte rode kaart, omdat hij eerst Melvin natrapte en vervolgens sloeg, maar tot ieders verrassing kreeg ook Melvin een rode kaart. Een domper voor de oranjemannen, die wel met de 3 punten naar huis gingen.
Volgende week krijgen we bezoek van Juliana uit Mill.