Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Sponsors
Toxandria verliest in Katwijk
Overzicht
Gezien de tweede helft had Toxandria recht op een punt, maar de gevaarlijke voorhoede van Siol zorgde ervoor dat de punten in Katwijk bleven. Siol kon beter uit de voeten op het kunstgras en was in de beginfase het meest in balbezit. Al in de 6e minuut kwamen de gastheren op een 1-0 voorsprong, toen een vrije trap vanaf 30 meter rechtstreeks in de bovenhoek verdween. Na 20 minuten kwam Toxandria beter in de wedstrijd en kreeg mogelijkheden om iets terug te doen, maar de scherpte ontbrak en de oranjemannen moesten opletten op de tegenstoten die niet geheel ongevaarlijk. Gescoord werd er niet meer voor de rust.
Na de rust begon Tox goed en in de 49e minuut mocht Bastiaan vanaf 20 meter een vrije trap nemen, die hij perfect omzette in een doelpunt: 1-1. Toxandria ging door en 10 minuten later kwamen de gasten zelfs op een 1-2 voorsprong, toen een afgeslagen corner vanaf de 16 meter direct door Jeroen in een wirwar van spelers in de uiterste hoek werd binnengeschoten. Siol ging op zoek naar de gelijkmaker en in de 65e minuut kon de thuisploeg weer juichen, toen een aanval vanaf dichtbij werd afgerond: 2-2. Toxandria probeerde de 3 punten mee naar Rijkevoort te nemen, maar in de 80e minuut werd een razendsnelle counter op schitterende wijze afgerond (3-2), zodat Toxandria met lege handen huiswaarts keerde.
Zondag een nieuwe kans om de eerste punten in de 4e klasse te pakken, als HBV uit Beers op bezoek komt.