Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Toxandria 1 wint in Velp
Na de nederlaag afgelopen donderdag tegen WHV was er Toxandria alles aan gelegen om tegen SCV '58 een goed resultaat te behalen om uitzicht te behouden op de nacompetitie.
Toxandria begon goed aan de wedstrijd en nam meteen het initiatief, maar kwam na 15 minuten toch op achterstand toen een voorzet van rechts ongelukkig door Patrick in eigen doel werd gewerkt: 1-0.
De oranjemannen gingen direct op zoek naar de gelijkmaker en 5 minuten later kreeg Toxandria een strafschop, toen een speler van Toxandria in de 16 werd vastgehouden. Rens wist hier wel raad mee en schoot beheerst de gelijkmaker tegen de touwen. Toxandria ging op zoek naar de voorsprong en kreeg verschillende mogelijkheden, maar het waren de gastheren die in de 30e minuut tegen de verhouding in op voorsprong kwamen: 2-1.
Na de rust was er nog maar 1 ploeg die de baas was en in de 55e minuut kwamen de oranjemannen op gelijke hoogte met SCV '58 toen Rens een hoekschop met het hoofd keurig afrondde: 2-2. Toxandria ging door en in de 65e minuut kwamen de oranjemannen op voorsprong, toen Twan een voortreffelijke aanval over rechts beheerst binnen tikte: 2-3. De mooiste goal kwam op naam van Twan, die in de 80e minuut een geweldige actie over links mangnifiek afrondde via de onderkant van de lat. In de 90e minuut scoorde Roel met het hoofd de 2-5, toen hij een goede voorzet van Melvin beheerst binnenkopte. In de laatste minuut bepaalde SCV de eindstand op 3-5, na een onoplettendheid in de Toxandria verdediging.
A.s donderdag nog een inhaalwedstrijd, als we naar Oss gaan om tegen Ruwaard te spelen.