Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Sponsors
Opnieuw winst voor Toxandria
Overzicht
Toxandria heeft goede zaken gedaan in de strijd om promotie, door thuis van concurrent Odiliapeel te winnen. Toxandria en Odiliapeel maakten er een leuke en open wedstrijd van, en waar Toxandria de beter voetballende ploeg was, kreeg Odiliapeel de beste kansen, maar doelman Dave behoedde de thuisclub enkele malen voor een achterstand. Als Dave verslagen was, stond paal of lat een voorsprong voor de gasten in de weg.
De wedstrijd leek op een 0-0 uit te draaien, maar het venijn zat hem in de slotfase. Eerst leek Odiliapeel de wedstrijd naar zich toe te trekken door in de 79e minuut de 0-1 te scoren. Nog geen 3 minuten later stond Toxandria met 2-1 voor, door twee doelpunten van Jeroen van Raaij, die eerst door Tom vrij voor doel werd gezet en nog geen minuut later een goede actie van Jeroen Rongen beheerst afrondde. Iedereen die dacht dat Toxandria ging winnen leek bedrogen uit te komen, want in de 85e minuut kwam Odiliapeel langszij, toen een klutsbal pardoes in het doel viel: 2-2. In de allerlaatste minuut besliste Toxandria de wedstrijd alsnog toen Twan op rechts de ruimte kreeg, zijn man goed uitspeelde en Melvin zijn voorzet van dichtbij kon binnen schieten: 3-2 voor de oranjemannen en -belangrijker- de 3 punten.
A.s. donderdag de inhaalwedstrijd thuis tegen WHV uit Loosbroek en zondag op bezoek bij SCV'58 in Velp.