Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Gemakkelijke overwinning Toxandria
Toxandria heeft tegen de Willy's een gemakkelijke en verdiende overwinning behaald. Met de rust was de wedstrijd al gespeeld en stond, naar later bleek, de eindstand al op het scorebord: 4-0.
Toxandria begon goed aan de wedstrijd en na 7 minuten werd de score geopend door Jeroen Rongen, die een prachtige steekpass van Ferre beheerst afrondde. De oranjemannen gingen door en de verdediging van de bezoekers moest alle zeilen bijzetten om een grotere achterstand te ontlopen. Toch wist Joost in de 18e minuut de tweede voor Toxandria te scoren, toen hij van dichtbij de bal in het doel tikte, nadat de keeper van de gasten een afstandsschot van Melvin niet onder controle kreeg: 2-0. Het leek de ruststand te worden, maar in de 44e minuut werd een prachtige aanval over rechts van dichtbij door Tom gepromoveerd tot Toxandria's derde doelpunt. Nog geen minuut later scoorde Rens de mooiste van de dag, door uit stand vanaf 25 meter verwoestend uit te halen: 4-0.
Na de rust viel er niet veel meer te genieten. Toxandria geloofde het wel en de Willy's konden niet. Toch had de score nog hoger uit kunnen vallen, maar de voorwaartsen van de oranje ploeg had het vizier niet meer op scherp staan, waardoor de ruststand tevens de eindstand werd.
De komende 2 wedstrijden kunnen onze mannen laten zien wat ze waard zijn, als ze eerst op donderdagavond naar Gassel moeten en komende zondag de ploeg van oud-trainer Maarten, Odiliapeel, op bezoek komt. Twee wedstrijden om naar uit te kijken, dus laat je horen.