Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria verliest van beter Estria
De gasten uit Escharen hebben in Rijkevoort een verdiende overwinning behaald. Vanaf het begin was Estria de betere ploeg zonder dat het echt gevaarlijk werd. Toch kwamen de gasten in de 20e minuut op een verdiende voorsprong toen een ogenschijnlijke bal vanaf het middenveld tot ieders verrassing bij de 2e paal doel trof 0-1. Toxandria probeerde wat terug te doen en kreeg in de 40e minuut de kans op de gelijkmaker maar Melvin was te gehaast in de afwerking zodat de gasten met een kleine voorsprong gingen rusten. Na de thee een zelfde spelbeeld, Estria meer in balbezit en creeerde enkele mogelijkheden en Toxandria werd vooral gevaarlijk met enkele venijnige counters. Toch kwamen de gasten in de 57e minuut op een 0-2 voorsprong toen een bal door de spits goed werd teruggelegd en beheerst werd afgerond door Ivo Rossen. Toxandria probeerde hierna de bakens te verzetten maar de verdediging van de gasten gaf geen krimp en in de 70e minuut beslisten de gasten de wedstrijd door de 0-3 op het scorebord te zetten. Een verdiende overwinning van een goede ploeg die stevig aan kop staat zonder verliespunten. Volgende week gaan de oranjemannen op bezoek bij buurman Vios'38, kijken of er 3 punten te halen zijn.