Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria wint in Loosbroek
Toxandria heeft in een moeilijke wedstrijd drie belangrijke punten weten mee naar huis te nemen uit Loosbroek. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd in een 1 - 1 gelijkspel zou eindigen, dacht Twan Dekkers daar in de laatste minuten toch anders over.
Toxandria begon goed aan de wedstrijd tegen WHV. Met goed combinatiespel werd de aanval gezocht en dit leverde de Oranjemannen enkele goede kansen op, maar helaas werd het net niet gevonden. Na  twintig minuten kreeg WHV wat meer grip op het spel van Toxandria en golfde het spel op en neer. Dit leverde voor beide ploegen enkele kansen op, maar het was uit een counter in de 37ste minuut dat Toxandria toesloeg. Twan werd de diepte in gestuurd en legde de bal perfect bij Melvin in de voeten die beheerst afrondde. Dit was tevens de ruststand.
Na de rust hetzelfde spelbeeld. Het bleef een wat rommelige wedstrijd met kansjes voor beide ploegen. Maar nu was het WHV dat scoorde in de 65ste minuut. Na weifelend ingrijpen van de Oranjedefensie kon de spits van WHV afronden in het lege doel: 1 - 1.
Waar alle toeschouwers zich al verzoend hadden met een gelijkspel, ging Toxandria er toch met de volle buit vandoor. Twan werd in de 85ste minuut de diepte ingestuurd en hij was de defensie van WHV te snel af. Vrij voor de keeper maakte Twan geen fout en zette hij de 1 - 2 op het scorebord. Toxandria kwam daarna niet meer in de problemen en pakte zo drie belangrijke punten.
Volgende week komt VCO uit 't Oventje op bezoek en dan hopen wij dat Toxandria de zegereeks kan voortzetten.