Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Verdiende overwinning Toxandria

Toxandria heeft tegen GVV'57 uit Grave een moeizame maar verdiende overwinning behaald. Als Toxandria voor de rust beter met de kansen was omgegaan, had het met de rust een comfortabele voorsprong kunnen hebben, maar door deze missers was het bij rust 1-1.
Tegen de verhouding in kwamen de gasten in de 16e min op een voorsprong, toen Pepijn van Delden een voorzet vanaf links van kortbij in kon tikken: 0-1. Toxandria ging op jacht naar de gelijkmaker en in de 32e min haalde Bastiaan Bulkens vanaf de rand van de zestien verrassend uit en verdween de bal in de onderste hoek van het doel. Toxandria ging door en had pech toen een prima aanval over rechts door Tom Brandts op de lat geschoten werd, waardoor de ruststand 1-1 bleef.
Na de rust ging Toxandria op zoek naar de winst en kreeg ook mogelijkheden, maar het duurde tot de 80e min voordat de oranjemannen op voorsprong kwamen, toen Twan Dekkers een prima steekpass van Jeroen van Raaij beheerst afrondde: 2-1. In de laatste minuten kwam de thuisploeg niet echt meer in de problemen, waardoor de 3 punten in Rijkevoort bleven.
Volgende week op bezoek bij een onbekende tegenstander voor Toxandria, als we naar Loosbroek gaan om aan te treden tegen WHV.