Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Sponsors
Toxandria laat 2 punten liggen
Overzicht
Toxandria heeft op bezoek in Odiliapeel met 2-2 gelijk gespeeld, waar het gezien het vertoonde spel en kansen recht had op meer. De eerste helft ging redelijk tegen elkaar op, al was Toxandria de beter spelende ploeg, maar Odiliapeel was gevaarlijk in de omschakeling. In de 10e min. kwam de thuisploeg op voorsprong, toen geheel vrij bij de 2e paal Sjoerd van de Laar de bal voor het inkoppen had: 1-0. Toxandria ging meteen op zoek naar de gelijkmaker en in de 25e min. was het de prima spelende Bastiaan Bulkens die met een schot vanaf de 16 de stand gelijk maakte: 1-1. Nog voor de rust wist Odiliapeel de stand te veranderen in hun voordee, toen wederom Sjoerd van de Laar in de 42e min. de stand op 2-1 zette, tevens ruststand.
Na de rust was er nog maar 1 ploeg die de lakens uitdeelde, Toxandria, en de ene na de andere kans werd gecreƫerd, maar nog niet benut. Tevens moest men opletten op de counters van de thuisploeg, die af en toe zeer dreigend waren. In de 75e min. kreeg Odiliapeel de kans de marge te vergroten, maar helaas voor de thuisploeg werd er vanaf 11 meter gemist. Toxandria bleef het proberen en in de 80e min. kwam de verdiende gelijkmaker door wederom Bastiaan Bulkens, weer met een schot vanaf de 16. Toxandria rook bloed en wilde de 3 punten mee naar Rijkevoort nemen en leek in de 85e min. te slagen in die missie, toen Tom Brands een prima voorzet vanaf rechts achter het standbeen om tot doelpunt wist om te zetten. Tot ontsteltenis van iedereen met een oranje hart werd het doelpunt op aangeven van de assistent-scheidsrechter ten onrechte afgekeurd, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.
Volgende week komt GVV'57 uit Grave op bezoek, een mooie gelegenheid voor de eerste overwinning.