Toxandria 1

Algemene informatie
Eerstvolgende wedstrijd
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Laatst gespeelde wedstrijd
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Sponsors
Toxandria 1 overtuigt in beker
Overzicht

Toxandria 1 heeft zeer overtuigend de volgende ronde in het bekertoernooi bereikt. Vooraf leek de opgave voor ons vlaggenschip een lastige. Tegenstanders waren immers derdeklasser en buurman Olympia '18 en vierdeklasser SIOL uit Katwijk. Derde tegenstander in de poule was de gemakkelijkste op papier: mede-vijfdeklasser Sambeek.
Het eerste duel leverde een benauwde maar knappe 2-1 zege op SIOL op. Een week later volgde een daverende verrassing, toen Olympia '18 op eigen veld met maar liefst 0-4 klop kreeg van de ontketende oranjemannen. In het laatste bekertreffen volstond daarom een gelijspel tegen Sambeek. Na een snelle openingstreffer van de Sambekenaren, kwam de Toxandria-trein weer maximaal op gang en zag de blauw-witte formatie alle hoeken van het veld. Met 5-1 werd gerust op Kampzicht. Na rust liet Toxandria de teugels wat vieren en wist nog driemaal het net te treffen. De dubbele cijfers werden net niet gehaald, maar met een 8-1 overwinning werd de volle buit in 3 duels binnengehaald. Doelsaldo: 14(!)-2.
Op naar de volgende bekerwedstrijd. Of zoals trainer/coach Jos Koenen na de wedstrijd treffend analyseerde: "De beker is de kortste weg naar Europees voetbal!" 

Inmiddels heeft de loting voor de tweede bekerronde plaatsgevonden. Daarin is Toxandria vrijgeloot. Dat betekent dat Toxandria 1 automatisch is doorgedrongen tot de derde bekerronde, waarin nog 64 teams uitkomen.

Beeldverslag van Toxandria 1-Sambeek 1 via onderstaande link:

http://www.voetbal-shoot.nl/wedstrijden.php?wedstrijd=2017_09_17_05_72_50_0_596_50_0_1
Voor alle foto's klik op   www.oypo.nl/harrieveldaus
 

Foto verslag