Het Oranje Legioen

01-10-2016
Wat zou je ervan denken om onderdeel uit te mogen maken van een club mensen die Toxandria allemaal een warm hart toedragen? Deze club van mensen bestaat uit iedereen die graag iets extra's doet en wil betekenen voor onze voetbalvereniging. En daar staat natuurlijk ook wat tegenover!

Wat vragen wij?
Een bijdrage van 50 euro per seizoen. Daarnaast vragen wij jullie om mee te denken met het goede doel binnen Toxandria, waar een gedeelte van het geld naar toe gaat. Met jullie input kunnen wij het Toxandria nog wat gemakkelijker maken. 

Wat bieden wij?
Ieder jaar wordt er in het voorjaar een Oranje Legioen-avond georganiseerd. De eerste editie hiervan zal op woensdag 1 februari 2017 zijn. Tijdens deze avond komt er een inspirerende, sportgerelateerde spreker zijn/haar verhaal doen. Daarnaast wordt er door de leden van het Oranje Legioen dan gestemd over de invulling van het doel binnen Toxandria. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe ballen voor de jeugd zijn, maar ook een nieuwe geluidsinstallatie voor in de kantine. Dit ligt helemaal in de handen van de leden van het Oranje Legioen. Daarnaast faciliteren wij voor de laatste uitwedstrijd van ons vlaggenschip -Toxandria 1- een supportersbus, waar we met zijn allen als Oranje Legioen naar toe gaan. Tot slot gaan we actief op zoek naar andere leuke activiteiten, waar we met een diverse groep van echte clubmensen bij elkaar gaan komen.

Nieuwsgierig geworden of lid worden?
Neem dan contact op met Melvin van Lankveld of Luuk van Dieten!

Melvin van Lankveld
Tel. 06-53 59 02 98
melvinvlankveld@hotmail.com

Luuk van Dieten
Tel. 06-11 71 76 64
luukvandieten@msn.com 
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties