Programmawijzigingen jeugdafdeling

29-09-2017
De afgelopen dagen zijn er diverse programmawijzigingen bij enkele jeugdteams van Toxandria doorgevoerd door de KNVB. Dit vanwege de overplaatsing van teams naar een hogere of lagere klasse. Daardoor is het competitieprogramma in die klasses ook aangepast.
Omdat onze website voor wat betreft programma en standen een automatische koppeling heeft met het programma van de KNVB, kunnen de oorspronkelijk geplande wedstrijden ooit nog op de Toxandria website staan, terwijl de wedstrijd is komen te vervallen. Op die manier kunnen ook 2 of zelfs 3 wedstrijden bij een team staan voor een zaterdag. Vraag daarom altijd bij twijfel of onduidelijkheid bij de leider na wat de juiste wedstrijd is.
Onze excuses voor het ongemak.
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties