Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Sponsors
Toxandria verliest in Venlo
Overzicht
Toxandria heeft op bezoek bij Kwiek in Venlo een gevoelige 3-1 nederlaag geleden. Waar Toxandria het betere van het spel had en meer kansen creeĆ«rde, gingen de gastheren met de winst strijken.
Toxandria ging van het begin af aan vol op de aanval en liet de tegenstander niet voetballen. Na 10 minuten kwamen de oranjemannen op voorsprong door Ferre, die een voorzet van Melvin bij de eerste paal binnenschoot. Toxandria ging door en probeerde de voorsprong te vergroten, maar in de 25e minuut kwamen de gastheren onverwacht op gelijke hoogte, toen van kortbij de bal werd ingeschoten nadat Dave een afstandsschot niet onder controle kreeg. Tot de rust bleef Toxandria de gevaarlijkste ploeg, maar gescoord werd er niet meer.
Na de rust had Toxandria het moeilijker en kwam Kwiek enkele malen gevaarlijk voor doel en in de 60e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong, toen een voorzet van dichtbij werd ingeschoten: 2-1. In het laatste kwartier ging Toxandria vol voor de gelijkmaker en kansen kwamen er, maar zoals zo vaak dit seizoen, gescoord werd er niet. Kwiek deed dit beter toen in de 85e minuut een counter vakkundig werd afgerond: 3-1. In de stand kwam in de laatste minuten geen verandering meer, zodat Toxandria volgende  week met 3 doelpunten verschil moet winnen om na 90 minuten rechtstreeks te promoveren. Bij 2 doelpunten verschil in Toxandria voordeel gaan we verlengen en eventueel penalties schieten. Bij 1 doelpunt verschil blijft Toxandria 5e klasser. Spanning volop a.s. zondag 14.30 uur op sportpark Kampzicht.