Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Toxandria 1 verliest tweemaal

Na de blamage van afgelopen donderdagavond, toen Toxandria verrassend met 4-1 verloor tegen de nummer laatst -waar het met de rust nog met 0-1 voor stond door een prachtig doelpunt van Twan- was het de oranjemannen er alles aan gelegen om tegen Vios'38 uit Beugen een goed resultaat te behalen.
Toxandria begon fel aan de wedstrijd en kreeg enkele kleine mogelijkheden. Na 15 minuten leek Toxandria op voorsprong te komen, maar de doelman van de gasten kon een schot van Bastiaan ternauwernood met zijn voet keren. Na 20 minuten kreeg Vios meer grip op het spel van Toxandria en er ontspon zich een wedstrijd die het aanzien waard was, maar niet hoogstaand. Zonder veel kansen aan beide zijden was de beginstand tevens de ruststand.
Na de pauze was Vios meer in balbezit en in de 60e minuut kwamen de gasten op voorsprong, toen een aanval over links vanaf de rand van het strafschopgebied keihard onhoudbaar werd ingeschoten: 0-1. De oranjemannen probeerden de schade te herstellen, maar de verdediging van de gasten stond als een huis. De laatste 10 minuten ging Toxandria achterin een op een spelen en probeerde de gelijkmaker te forceren. Het waren echter de gasten die in de voorlaatste minuut bij een uitval de eindstand op het scorebord zetten, door van dichtbij raak te schieten: 0-2.
Voor Toxandria een zure week met 3 verliespartijen van de 4. Wil men bovenin mee blijven doen, dan zullen er weer punten gehaald moeten worden. Als eerste zondag in Grave.