Sponsors
Overwinning Toxandria in Wilbertoord
Overzicht
Toxandria heeft tegen de Willy's een verdiende overwinning behaald: 1-4.
Met de rust stond er nog de brilstand op het scorebord, wat tegen de verhouding was. Daar waar Toxandria voor de rust een handvol kansen kreeg, was het enige wapenfeit van de thuisploeg een schot tegen de paal. Met prima aanvallen werden goede kansen gecreƫerd, maar helaas voor de oranje-aanhangers werden deze helaas niet in doelpunten omgezet, zodat de thee werd opgezocht met een 0-0 stand.
Na de rust eenzelfde spelbeeld: een aanvallend Toxandria en de Willy's die op de counter loerde. Na 60 minuten kwam de verdiende voorsprong. Jeroen van Raay speelde zich knap vrij op rechts en gaf Melvin een niet te missen kans: 0-1. Nog geen 3 minuten later verdubbelde Twan de voorsprong van Toxandria, toen hij een te korte terugspeelbal beheerst afrondde: 0-2. In de 70e minuut deed de thuisploeg wat terug, door van kortbij de aansluitingstreffer te scoren. Verder liet Toxandria het niet meer komen en met nogmaals Twan en een doelpunt van Ferre bepaalden de oranjemannen de eindstand op 1-4.
Een dik verdiende overwinning en een goede opsteker voor volgende week, als koploper Estria op bezoek komt.