Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Sponsors
Gemakkelijke overwinning Toxandria
Overzicht
Toxandria heeft tegen SC St. Hubert een gemakkelijke overwinning behaald: 7-2. De wedstrijd was bij de rust al gespeeld omdat de oranjemannen met een 4-0 voorsprong de rust in gingen.
Al in de 6e minuut scoorde Melvin beheerst de 1-0 binnen na een prachtige aanval. Toxandria ging meteen op zoek naar de tweede treffer, maar het duurde tot de 28e minuut voor het oranje legioen weer kon juichen toen Jeroen Rongen vrij voor de keeper de 2-0 scoorde. Enkele minuten later mocht Bastiaan vanaf 20 meter een vrije trap nemen en de snoeiharde pegel verdween met hulp van de doelman van de gasten in het doel: 3-0. Wederom Bastiaan bepaalde in de 40e minuut de ruststand op 4-0 na een goede aanval over rechts.
Na de pauze deed St. Hubert wat terug, toen na aarzelend optreden van de Toxandria defensie St. Hubert de 4-1 op het scorebord zette. Toxandria ging op zoek naar een hogere uitslag en kreeg hiervoor verschillende mogelijkheden. Achtereenvolgens Jeroen van Raaij, Billy Weren en Jeroen Rongen tilden de stand naar 7-1. In de laatste minuten deed St. Hubert nog wat terug door hun tweede doelpunt van de middag te scoren, zodat Toxandria na 90 minuten een 7-2 overwinning op zak had en de 3 punten in Rijkevoort bleven.
Volgende week een uitwedstrijd. Dan gaan we op bezoek bij De Zwaluw in Oeffelt.