Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria vergeet zichzelf te belonen

Toxandria heeft in Beers tegen HBV zichzelf te kort gedaan door meerdere kansen die het kreeg niet te benutten. Reeds na 2 minuten had Toxandria al twee goede kansen gehad, maar beide keren lukte het de voorwaartsen niet tot scoren te komen. Hierna golfde de wedstrijd op en neer. Tot aan de rust kregen de oranjemannen nog enkele goede mogelijkheden om de score te openen, maar de ruststand was zoals de wedstrijd begon: 0-0.
Na de rust zette Toxandria HBV meteen onder druk en de ene na de andere kans werd er gecreƫerd, maar of de doelman van HBV was op zijn hoede of het vizier van de oranjemannen stond niet op scherp. Toxandria moest wel opletten voor de uitvallen van HBV, maar telkens stond doelman Dave op de juiste plaats. Het laatste kwartier ging de wedstrijd snel op en neer waarbij Toxandria de gevaarlijkste ploeg was, maar helaas gescoord werd er niet meer.
Een prima wedstrijd van Toxandria en ondanks het ene punt heeft Toxandria de nacompetitie nog steeds in eigen hand als volgende week naaste concurrent Estria op bezoek komt.