Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Drie belangrijke punten voor Toxandria

Toxandria heeft tegen het hoger geplaatste SDDL uit Demen drie belangrijke punten tegen degradatie gepakt. De oranjemannen gingen tegen een fysiek sterke ploeg fel van start en lieten zien dat er maar een ploeg drie punten wilde, de thuisploeg. In de 20e minuut kwam Toxandria op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jeroen van Raaij. Tot aan de rust werd er niet meer gescoord zodat Toxandria met een voorsprong thee ging drinken.
Na de rust kwamen de gasten in de 55e minuut op gelijke hoogte, maar vanaf de aftrap kwam Toxandria weer op voorsprong door Melvin. Toxandria ging op zoek naar een derde treffer en deze kwam in de 75e minuut, toen een schot van Twan van richting veranderd werd door een speler van SDDL en onhoudbaar in het doel verdween: 3-1. Toxandria bleef geconcentreerd en omdat er niet meer gescoord werd bleven de punten verdiend in Rijkevoort, waardoor Toxandria de laatste plaats weer heeft over gedaan aan Achilles. Met nog twee wedstrijden te gaan kan zelfs de veilige 10e plaats nog gehaald worden, maar dan zullen er volgende week tegen HBV in Beers weer 3 punten aan het totaal toegevoegd moeten worden.