Zo | 07-04-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Leunen 1
Zo | 24-03-2024 Uitslag: 1 - 1
Toxandria verliest wederom

Toxandria heeft in Zeeland een 3-0 nederlaag geleden tegen een beter Festilent. Reeds in de eerste minuten was Festilent al dicht bij de openingstreffer, maar vooralsnog stond het vizier van de blauwhemden nog niet op scherp. In de 15e minuut was het dan toch raak, toen Jochem Fleuren van dichtbij met het hoofd de 1-0 op het scorebord zette. Hierna kwam Toxandria beter in zijn spel en kreeg enkele mogelijkheden om een tegentreffer te maken, maar helaas voor de oranjemannen zat het geluk niet mee. In de 33e minuut kwam de mooiste treffer van de wedstrijd van de voet van Giel van Hout, die met een omhaal doel trof: 2-0, tevens ruststand.
Direct na de thee kreeg Festilent de mogelijkheid de wedstrijd te beslissen, maar vrij voor doel werd knullig gemist. Toxandria geloofde er nog in en kreeg goede kansen op de aansluitingstreffer, maar telkens verdween de bal langs het doel of de keeper van Festilent was attent. In de 75e minuut besliste de thuisploeg de wedstrijd, toen een teruggelegde bal snoeihard door Pepijn Schönenberg in het dak van het doel werd geschoten: 3-0, tevens eindstand.
Paaszaterdag komt Constantia uit Wanroij op bezoek. Hoogste tijd voor de oranjemannen weer eens 3 punten aan hun totaal toe te voegen.