Zo | 21-04-2024 om 14:00u
Toxandria 1 - BVV'27 1
Zo | 14-04-2024 Uitslag: 2 - 3
Toxandria begint slecht aan de tweede helft competitie
Toxandria heeft in Langenboom tegen SES een duidelijke 3-0 nederlaag geleden. De eerste helft was van beide kanten slecht, veel balverlies en foutieve passes. SES was meer in balbezit maar wist hier weinig mee te doen. Thomas moest een keer ingrijpen om een kopbal onschadelijk te maken en een keer moest de paal redding brengen. Toch kwam SES net voor rust op voorsprong, toen Thomas een onschuldige bal niet klemvast pakte en deze helaas in het doel viel: 1-0.
Na de rust een energieker Toxandria en nu ging het goed tegen elkaar op. Toxandria kreeg steeds meer grip op het spel van SES en zelfs enkele mogelijkheden. Toch werd het in de 70e minuut 2-0, toen een voorzet van rechts bij de tweede paal snoeihard in het dak van het doel belandde. Toxandria gaf niet op, maar de finesse om SES pijn te doen ontbrak en toen in de 85e minuut de stand op 3-0 werd bepaald was de wedstrijd gespeeld.
Volgende week komt Constantia uit Wanroij op bezoek. Een mooie tegenstander om de 3 punten in Rijkevoort te houden.